Az egyesület alapszabálya
Sikerrel zárult a Média Regia Egyesület műhelykonferenciája
 Műhelykonferenciát szervezett a Média Régia Egyesület, melynek középpontjában a foglalkoztatás állt. A programon a járási hivatal működési tapasztalatairól, a munkaügyi központnál igénybe vehető szolgáltatásokról és a Foglalkoztatási Paktum támogatásáról is szó esett.

A program a „Média Régia Egyesület munkaerő-piaci szolgáltatásainak fejlesztése Székesfehérváron” című projekt keretében jött létre, uniós támogatással. A konferencia nem titkolt célja, hogy olyan foglalkoztatással kapcsolatos információval segítse az érdeklődőket, melyeket később kamatoztatni tudnak a mindennapokban is. A Székesfehérvári Járási Hivatal működéséről, a kormányablakok bővítéséről is tájékoztatta a résztvevőket Dancs Norbert hivatalvezető. Szó esett a munkaügyi központ feladatáról, az igénybe vehető szolgáltatások köréről és a kiemelt foglalkoztatási programokról. Foglalkoztak azzal is, hogyan alakult a Foglalkoztatási Paktum támogatása Fejér megyében. A programot a Fejér Megyei Civil Információs Centrummal partnerségben szervezte az egyesület.

Az országos adatok alapján a második negyedévben drasztikusan csökkent a munkanélküliek száma, amely csökkenés a prognózis alapján enyhül, de folytatódik.